header foto header foto header foto header foto header foto 

Voorster Hockeyclub Twello

Bekijk hier het wedstrijdschema voor komend weekend

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws afbeelding

Twello JD1 speelt kraker tegen Zwolle

Persberichten

19-9
Zaterdag middag 12.00 de zon staat hoog aan de hemel en bij VHC lopen stuiterende jongens en meiden rond om hun wedstrijden van vandaag te mogen spelen. De jongens D1 van Twello mogen thuis hun wedstrijd spelen tegen jongens D5 uit Zwolle. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Geslaagd 6-tegen-6 hockeytoernooi

Persberichten

10-7Op zondag 2 juli vond voor de vijfde keer het 6-tegen-6 hockeytoernooi plaats. Hockeyen, feesten en mooi weer. Alles wat nodig is voor een fantastisch hockeytoernooi in Rio sferen. Voor de laatste keer in ons blauwe clubhuis.
Volgend jaar de zesde editie in ons prachtige nieuwe clubhuis.
Lees hier het krantenartikel in Voorster Nieuws. 


Lees verder

Nieuws afbeelding

Speciale VHC Twello koopavond Buitink

Persberichten

6-11 Op donderdag 17 november van 18.00 - 20.00 uur is er een speciale VHC Twello koopavond bij Buitink. Dit jaar nemen we als club voor het eerst deel aan de zaalhockeycompetitie en daar hebben we natuurlijk weer materialen voor nodig.
Op deze speciale VHC Twello koopavond krijgen de leden 15% korting op de hockey collectie en zaalschoenen van Buitink Sport 2000

Lees verder

Nieuws afbeelding

Succesvolle stoere jongensdag bij VHC Twello

Persberichten

8-11  
Afgelopen zondagochtend, terwijl Twello rustig ontwaakte en er mist hing over het Rabohockeypark, werd daar in alle vroegte al lekker gesport. Door wie? Door alle stoere en sportieve jongens en jonge mannen van Twello die aan de oproep voor de inlooptraining gehoor gaven.
 

Lees verder

Elisa Uenk fluit landskampioenschappen D-jeugd

Persberichten

15-6"Afgelopen zondag 14 juni heeft Elisa Uenk, speelster van ons meisjes B2-team, meegedaan met de Young Umpire Challenge (YUC) op de Gooische Hockeyclub . Zij mocht, als een van de jongste deelneemsters, een wedstrijd fluiten voor de landskampioenschappen van de D jeugd. De YUC is een initiatief van de KNHB om jonge getalenteerde scheidsrechters de kans te geven op hoog niveau te fluiten

Lees verder

Nieuws afbeelding

Sinterklaasfeest bij VHC Twello

Persberichten

7-12 Wat was het gezellig woensdag 3 december bij VHC Twello. Alle kinderen van de jongste jeugd waren naar het clubhuis gekomen om Sinterklaas te vieren met hun teamgenoten. Voor de gelegenheid was de laatste training vervangen door een gezellig feest en dat was maar goed ook. Buiten waaide een echte koude winterse wind.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Herfstvakantie sportclinic

Persberichten

9-10 In de herfstvakantie kun je gewoon lekker sporten. Op 20 oktober zijn er verschillende sporten. Je kunt je nu inschrijven voor deelname aan de activiteiten op maandag 20 oktober, met diverse sportclinics op sportpark Zuiderlaan. Inschrijven kan via www.actiefvoorst.nl Hierbij moet je eerst even éénmalig aanmelden op de site, daarna kun je de sportclinics van maandag 20 oktober

Lees verder

Nieuws afbeelding

Seizoen 2014-2015 goed van start voor VHC Twello

Persberichten

31-8 Na een heerlijke zomer is het hockeyseizoen gestart met onderlinge oefenwedstrijden voor de teams. Dat was wel even wennen; een prachtig nieuw tenue in andere kleuren en het veld was voor sommigen groter geworden dan waar vorig seizoen op werd gespeeld.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Hockey ook voor jongens

Persberichten

26-8 Dat hockey een leuke sport is, weten al veel mensen. Maar wist je ook dat hockey een heel leuke sport is voor jongens? Het onlangs behaalde WK-zilver voor de Nederlandse hockeymannen laat dat maar weer eens zien. Hockey is een enorm snel en stoer spel wat leuk is om naar te kijken, maar beter; wat je heerlijk zelf kunt spelen.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

VHC haalt het Voorsternieuws met ons zomerprogramma

Persberichten

15-7 VHC Twello staat deze week in het Voorsternieuws met een paginagroot artikel over ons zomerprogramma, met dank aan Esmée Boer.Lees verder

Nieuws afbeelding

10-JARIG VHC FLOREERT!

Persberichten

1-10 Afgelopen zondag vierde hockeyclub VHC haar 10e verjaardag met een hockey-clinic en een borrel. De grote opkomst en het prachtige weer maakten het tot een bijzonder geslaagde dag voor VHC en haar gasten.
 
Clinic

Lees verder

Bekijk onze shop

Club shop

Lid worden

Zomerstop is begonnen. Wil je kennismaken met hockey? Train dan drie keer gratis mee om een indruk te krijgen van onze club en het hockeyspel. 

Instromen kan op iedere leeftijd! Geef wel even je naam en leeftijd door per mail aan [email protected], dan laten wij je weten wanneer jou leeftijdsgenoten na de zomervakantie weer gaan trainen. 


Inschrijven
Nieuws afbeelding

VHC Twello Heren 1 eerste zege van het seizoen

Persberichten

9-5 Voorster Nieuws VHC Twello Heren 1 eerste zege van het seizoen Welverdiende winst...

Lees verder

Sportkleding voor kinderen in Oeganda

Persberichten

21-3 Voorster Nieuws Sportkleding VHC Twello voor kinderen in Oeganda ...mooie bestemming voor nog goed bruikbare kleding...

Lees verder

Kennismakingsactie VHC Twello

Persberichten

14-3 Voorster Nieuws Kennismakingsactie VHC Twello ...vrijblijvend vijf keer gratis meetrainen...

Lees verder

Goede afsluiting voorcompetitie

Persberichten

12-10Voorster Nieuws Goede afsluiting voorcompetitie Veel is gewonnen en ook af en toe verloren...

Lees verder

Hoe sociaal is een sportvereniging

Persberichten

5-10Voorster Nieuws Hoe sociaal is een sportvereniging De Twellose hockeyclub zoekt het antwoord...

Lees verder