header foto header foto header foto header foto header foto 
Persberichten

Succesvolle stoere jongensdag bij VHC Twello

Nieuws afbeelding 8-11-2015

 

Afgelopen zondagochtend, terwijl Twello rustig ontwaakte en er mist hing over het Rabohockeypark, werd daar in alle vroegte al lekker gesport. Door wie? Door alle stoere en sportieve jongens en jonge mannen van Twello die aan de oproep voor de inlooptraining gehoor gaven.

 

Onder begeleiding van Heren1 trokken de groepjes jongens langs allerlei leuke, spannende en uitdagende oefeningen. Samen met een vriend in een fietsband allebei een andere kant op hockeyen. Of een partij knotshockey in het opblaasveld. Gericht en hard op doel slaan, slalom en nog veel meer.

 

Nadat alle jongens de training hadden afgerond aten ze nog een heerlijk broodje knakworst en gingen toen voldaan naar huis. "Dit gaan we vaker doen”, zei voorzitter Luuk van de Poel enthousiast. "Hockey is ook een fantastische sport voor jongens, dat hebben we vandaag wel laten zien. Echt jongens onder elkaar!” en dat klopt want moeders, zussen en vriendinnen waren thuisgebleven voor deze Boys Only-ochtend.

 

Wil jij ook wel eens proberen of jij hockey leuk vind, maar heb je de stoere jongensdag gemist, dan hoef je niet te wachten tot de volgende. Kom gewoon naar de club om mee te trainen. De stick leen je van ons en vrienden maak je vanzelf! Misschien heb je ook nog een vriend die niet tevreden is bij zijn huidige sport of waar je samen mee wilt sporten, neem die dan ook mee! En het mooiste is; als je nu lid wordt, ben je dat voor de rest van dit seizoen gratis!