header foto header foto header foto header foto header foto 

Voorster Hockeyclub Twello

Bekijk hier het wedstrijdschema voor komend weekend

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws afbeelding

Tijden mixwedstrijden 15 & 22 mei

Nieuws

1-5

Op 15 en 22 mei speelt de A, B, C-jeugd zoals al eerder aangekondigd mixwedstrijden. Onderstaand het tijdsschema per leeftijdscategorie. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

KNHB biedt online basisopleiding coachen en training geven

Nieuws

1-5
Coach of geef jij training en heb je behoefte aan wat meer kennis op dat gebied? Of wil je komend seizoen gaan coachen/ training geven en wil je graag wat basiskennis op doen? Dan biedt de KNHB uitkomst!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Denk je aan onze lokale sponsoren?

Nieuws

28-4
Het is voor velen een heuglijke dag vandaag: de terrassen en niet essentiële winkels zijn weer (deels) open! Voor VHC een reden om onze trouwe lokale sponsoren onder de aandacht te brengen. 
Bij Buitink Sport 2000 en Profile Hafkamp mag je weer winkelen zonder afspraak. Taverne opent om 12 uur het terras voor een hapje en een drankje. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Onze scholekster is terug!

Nieuws

28-4

'Onze' scholekster is terug met een nest op dezelfde plek als vorig jaar. Willen jullie hier met komen en gaan zoveel mogelijk met een grote boog en zonder al te veel lawaai omheen lopen? Lees verder

Nieuws afbeelding

Even voorstellen: onze nieuwe vrijwilligerscoördinator

Nieuws

28-4  
Menig club draait volledig op de inzet van vrijwilligers, zo ook VHC Twello. Voor en achter de schermen wordt door veel mensen keihard gewerkt om onze mooie en gezellig club draaiende te houden en alle leden met plezier te laten hockeyen. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Seizoen 2021-2022: informatie voor spelers & ouders

Nieuws

20-4

Beste VHC'ers,
er is nog steeds een kleine hoop dat we dit seizoen nog wat wedstrijden mogen spelen eind mei/ juni. Desnoods in regionaal verband. Zodra daar iets over bekend is horen jullie dit uiteraard. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Impluz & vrijwilligerscentrale Voorst organiseren: In balans met je vrijwilligerswerk

Nieuws

19-4 Een cursus voor vrijwilligers om mentaal weerbaarder te worden; iets voor jou als vrijwilliger? Lees dan hieronder verder! 
 
Data: dinsdag 11,18 en 25 mei en 1 juni 19:00 – 21:00 uur
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Onze penningmeester zoekt hulp!

Nieuws

16-4

Penningmeester Boudewijn is dringend op zoek naar hulp! 
 
Op dit moment omvat de rol van penningmeester zowel de beleidsmatige, als de uitvoerende werkzaamheden. Dat is een hele kluif zoals je je kunt voorstellen. Daarnaast is het wenselijk dat het vierogenprincipe goed en door 2 verschillende personen wordt uitgevoerd. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Terug naar het oude trainingsschema

Nieuws

31-3 Beste VHC'ers,

er is goed nieuws! Doordat de avondklok naar 22:00 uur wordt verzet, kunnen wij weer terug naar het trainingsschema van voor de lockdown. Het schema staat inmiddels in de VHC app. Er moeten nog wat dingen geregeld/ gecheckt worden, dus mogelijk volgen er voor een paar teams nog wat kleine aanpassingen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwe ontvangstouders voor wervingscommissie!

Nieuws

29-3 Nieuwe ontvangstouders voor wervingscommissie!

Sinds deze maand zijn twee nieuwe vrijwilligers gestart als 'ontvangstouders' op de woensdagmiddag; Marijke Slijkhuis en Wendy Evers. Hun dochters spelen sinds kort bij VHC in de F en E6. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Online algemene ledenvergadering

Nieuws

19-3
Afgelopen maandag was onze algemene ledenvergadering, geheel coronaproof en online. Met dank aan Paul Wensink (Heren 1 speler en eigenaar van Barstories).
De agenda bestond onder andere uit; updates van bestuur en commissies, het vaststellen van de jaarrekening, benoemen van een nieuwe kascommissie en de herkiezing van Joris Haringhuizen als secretaris. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Centralize sponsort vanaf nu onze scheidsrechters

Nieuws

5-3 Centralize sponsort vanaf nu onze scheidsrechters

Je kent ze vast nog wel, die grote oranje windjacks waarin onze scheidsrechters rondliepen op de club. Die waren wel aan vervanging toe. Of zoals een van onze 'fluitende ouders' het formuleerde: "als ik fluit, dan wil ik er wel een beetje kek bijlopen!"

Lees verder

Bekijk onze shop

Club shop

Lid worden

Train vier keer gratis mee om een indruk te krijgen van onze club en het hockeyspel. Je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]

Instromen kan op iedere leeftijd! Weet je niet precies bij welk team je kan trainen, geef even je naam en leeftijd door per mail aan [email protected]


Inschrijven
Nieuws afbeelding

Schrijf je nu in voor onze hockeyclinic op 5 mei!

Nieuws

15-4 Heb jij altijd al een keer willen hockeyen of lijkt het je gewoon gezellig om samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een clinic te volgen? Schrijf je dan nu in via: [email protected]  

Lees verder