header foto header foto header foto header foto header foto 

Voorster Hockeyclub Twello

Bekijk hier het wedstrijdschema voor komend weekend

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws afbeelding

Hoe doe je een goede warming up?

Nieuws

20-2
Iedereen doet een warming up op zijn of haar eigen manier; rondje om het veld, balbezit, stretchen. Maar waarom doe je eigenlijk een warming up? En hoe voorkom je blessures? 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Let op: 8 maart is de A1 tussen Deventer en Twello dicht

Nieuws

20-2
Wegafsluitingen en hinder op 8 maart 
De A1 wordt tussen Twello en Deventer in beide richtingen afgesloten. Ook meerdere lokale wegen worden afgesloten. Alle afsluitingen en omleidingsroutes worden vooraf op diverse manieren gecommuniceerd. Op www.vananaarbeter.nl zal actuele informatie staan en op de websites van de gemeenten zijn kaarten van de

Lees verder

Nieuws afbeelding

Start 2e helft veldseizoen

Nieuws

7-2 Afgelopen maanden was het betrekkelijk rustig op onze velden. Enkele die hards hebben in de winter doorgetraind, anderen waren voornamelijk druk in de zaal. Graag informeren we jullie over de overgang van zaal naar het veld en bijbehorende data. Uiteraard staat dit ook weer in de VHC app, zodat je je aanwezigheid voor de trainingen en wedstrijden kunt invullen. Wel handig voor je trainer(s) en

Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuw technisch hart is een feit!

Bestuursinformatie

6-2
Eind november hebben we een oproep gedaan voor nieuwe leden om onze technische commissie te versterken. Met trots kunnen we melden dat dit heeft geresulteerd in de start van een vernieuwde TC deze week!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Winterdip? Nee joh!

Nieuws

22-1

Er is winterstop dus het lijkt buiten de zaalcompetitie om wat stil aan het VHC (nieuws)front. Maar niets is wat het lijkt! 
Achter de schermen wordt al weer druk gewerkt aan de voorbereiding van de veldcompetitie én de nodige evenementen en feestjes. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Pupillen van de week bij Heren 1: Hugo en Klas

Nieuws

19-11 Onze heren speelden dit weekend een thuiswedstrijd tegen Zutphen. De heren hadden dit keer hulp van 2 mini’s van de week; Klas en Hugo. 
Ze hielpen de heren met inspelen en het inslaan van de keeper. Ook hebben ze de heren de hele wedstrijd bijgestaan in de dugout. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Afscheid TC leden

Bestuursinformatie

19-11
Afscheid TC leden
Zoals iedereen weet, heeft de Technische Commissie (TC) een belangrijke functie binnen onze hockeyclub. Samengevat regelt de TC alles wat met de inhoudelijke en praktische kant van het hockey te maken heeft, zowel het op het veld als in de zaal. Dit laatste samen met de zaalcommissie die onder de TC valt. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Pupillen van de week bij Dames 1: Fleur, Jette en Lara

Nieuws

19-11Dames 1 speelde zondag een thuiswedstrijd tegen Flevoland. Deze spannende wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 eindigde in een 1-1 gelijkspel. 
Fleur, Jette en Lara waren mini's van week. De meiden mochten mee inspelen en de wedstrijd openen. Na de wedstrijd kregen ze een medaille uitgereikt van de dames.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Pupillen van de week: Anne en Felicia

Nieuws

4-11

Anne en Felicia uit F1 waren zondag 3 november de pupillen van de week bij de wedstrijd van Dames 1. 
Ze hebben de dames bijgestaan van de wedstrijdbespreking tot en met de 3e helft. De toppers hebben zelfs gescoord in de goal van de tegenstander!

Lees verder

Bekijk onze shop

Club shop

Lid worden

Train vier keer gratis mee om een indruk te krijgen van onze club en het hockeyspel. Je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]

Instromen kan op iedere leeftijd! Weet je niet precies bij welk team je kan trainen, geef even je naam en leeftijd door per mail aan [email protected]


Inschrijven