header foto header foto header foto header foto header foto 

Voorster Hockeyclub Twello

Bekijk hier het wedstrijdschema voor komend weekend

Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws afbeelding

Update KNHB 31 maart

Bestuursinformatie

31-3

Op deze pagina vind je de meest recente berichtgeving van de KNHB over de gevolgen van het coronavirus voor de hockeysport.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Update bestuur

Bestuursinformatie

28-3


Beste spelers, ouders, beste VHC-ers,
Na slechts één wedstrijdweekend van de 2e seizoenshelft 2019-2020, belandden we in een surrealistische wereld. Corona houdt ons als onzichtbare en bijna ongrijpbare spelbreker in de greep. Hierbij een korte weergave van en update over de stand van zaken bij VHC.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Heren1 pakt ook in coronatijden de winst in de 3e helft. Proost mannen!

Nieuws

22-3
Zoals velen van jullie weten pakt ons Heren1 team vaak de winst in de 3e helft op zondag. Ze laten zich zelfs niet weerhouden door een coronavirus, waardoor iedereen thuis moet blijven. 
Proost mannen, hopelijk zien we jullie snel weer op het veld! 
#stayathome #staysafe #stayhealthy 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Alle wedstrijden en trainingen zijn tot 7 april afgelast

Bestuursinformatie

12-3
UPDATE 23 maart: De Nederlandse regering heeft op 23 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus  aangescherpt . Voor de sport betekent dit dat er tot 1 juni geen congressen, (bij)scholingen, festivals, evenementen en toernooien mogen worden georganiseerd. Het verbod om sport- en fitnessclubs (sportaccommodaties en

Lees verder

Nieuws afbeelding

Een succesvolle zondag, met dank aan onze pupillen van de week: Lisa, Saar, Huub en Ties!

Nieuws

9-3
Gisteren speelden alle 4 onze senioren teams thuis. De veterinnen trapten af tegen de koploper. Het ging redelijk gelijk op en tot grote frustratie van de koploper bleef het lang 0-0. In het laatste kwart scoorden onze veterinnen de 1-0 en beslisten daarmee de wedstrijd. Goed gedaan dames! 

Lees verder

Nieuws afbeelding

VHC had vanavond de KNHB en collega bestuursleden op bezoek

Bestuursinformatie

5-3

Topberaad KNHB bij VHC. Kennis delen met besturen Ares, AMHC, Gorssel, Holten en VHC. Nuttig en gezellig! 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Schrijf je nu in voor de shoot-out competitie van VHC!

Nieuws

4-3
Ben jij onze nieuwe shoot-out ster? Hockey is natuurlijk een teamsport, maar we bieden je ook kansen om voor indivuele prijzen te gaan. Ben jij een echte shoot-out koning(in)? Of heb je dit nog niet gedaan maar wil je eens testen hoe ver je komt? Doe dan mee met onze shoot-out clubkampioenschappen!   Jullie gaan strijden om de titel voor de beste keep(st)er en de

Lees verder

Nieuws afbeelding

Wist je dat....?

Nieuws

28-2
Zonder bal en stick geen hockey, logisch verhaal toch? Toch zaten bleken we na de winterstop erg krap in de hockeyballen te zitten, getuige de vele lege emmers in het materiaalhok. Wij waren hier verbaasd over dus hebben aan chef materiaal gevraagd waar al die ballen toch gebleven zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuw technisch hart is een feit!

Bestuursinformatie

6-2
Eind november hebben we een oproep gedaan voor nieuwe leden om onze technische commissie te versterken. Met trots kunnen we melden dat dit heeft geresulteerd in de start van een vernieuwde TC deze week!

Lees verder

Bekijk onze shop

Club shop

Lid worden

Train vier keer gratis mee om een indruk te krijgen van onze club en het hockeyspel. Je kunt je hiervoor aanmelden via [email protected]

Instromen kan op iedere leeftijd! Weet je niet precies bij welk team je kan trainen, geef even je naam en leeftijd door per mail aan [email protected]


Inschrijven