header foto header foto header foto header foto header foto 
Nieuws

Save the date: zaterdag 1 juli

Nieuws afbeelding 15-5-2023


Beste hockeyers, ouders en verzorgers,

een week na de ingebruikname van ons nieuwe waterveld (the Ocean) hebben we meteen al een kampioenschap gevierd zaterdag; MO18-1 is zaterdag kampioen geworden na een dik verdiende overwinning op the Ocean. Van harte gefeliciteerd meiden!

Wie had 15 jaar geleden durven dromen dat we in 2023 een waterveld, een zandveld, een groot pannaveld en een supermooi clubhuis zouden hebben aan de Zuiderlaan?

Wij zijn dan ook ontzettend trots op onze mooie accommodatie.Via deze weg bedanken we alle vrijwilligers die zich de afgelopen jaren hiervoor hebben ingezet.

Help jij mee?

Wij realiseren ons dat we er nog niet zijn. Er zijn nog voldoende wensen en uitdagingen om het terrein op meerdere punten te verbeteren en verfraaien. Hier wordt door de vrijwilligers nog steeds hard aan gewerkt, maar wij kunnen op diverse plekken zeker nog wel extra handen gebruiken. Elk uurtje hulp is welkom, meld je hiervoor aan door te mailen naar:[email protected].

Save the date: zaterdag 1 juli

Voor nu zijn we vooral trots op wat we hebben bereikt en kijken we uit naar de toekomst. Onze nieuwe accommodatie verdient natuurlijk een fantastische opening, deze is gepland op zaterdag 1 juli. Houd deze datum vast vrij zodat we met alle leden, ereleden, ouders, sponsoren en andere gasten dit groots kunnen vieren. Meer informatie volgt spoedig.

Wij wensen jullie allemaal nog veel succes met de laatste competitiewedstrijden en hopen op een grootste opkomst zaterdag 1 juli!


Met sportieve groeten,

 

Het bestuur van VHC Twello,

Elisa, Karsten en Laurens