header foto header foto header foto header foto header foto 
Bestuursinformatie

Update hervatting trainingen (2)

Nieuws afbeelding 13-1-2021
Beste VHC'ers,


De ontwikkelingen op coronagebied en in de zorg zijn nog steeds een punt van aandacht, zoals jullie ook op het nieuws en tijdens de persconferentie hebben gehoord. Maar we weten ook dat jullie staan te trappelen om weer het veld op te mogen en wij willen niets liever dan dat faciliteren.  

Trainingen hervat vanaf 25 januari
Het voornemen is om 25 januari de trainingen weer te hervatten, mits we dit rond krijgen met trainers en benodigde coronatoezichthouders en onder voorbehoud van de ontwikkelingen en maatregelen vanuit het kabinet.

We houden er qua organisatie rekening mee dat A, B en C teams moeten gaan trainen op 1,5m afstand, in lijn met de maatregelen die ook op middelbare scholen worden getroffen. Dus dat betekent geen partijtjes meer voor deze teams en op terrein van de club blijf je op 1,5m afstand van elkaar. Voor de senioren blijft deze maatregel van kracht.

Dit alles natuurlijk volgens de bekende regels;
- je blijft thuis indien: 
       * je klachten hebt
       * een huisgenoot corona heeft
       * je bij iemand met corona in de buurt bent geweest
       * je in afwachting bent van een coronatestuitslag
- houd 1,5m afstand tot elkaar (muv basisschooljeugd)
- kleed je thuis om
- volg op het VHC-terrein de looproutes en de aanwijzingen
- volg de aanwijzingen van de coronacoördinator
- verlaat na de training meteen het terrein

Hierbij geldt ook:
- heb je getraind/ ben je op de club geweest en word je in de dagen daarna positief getest op corona? Meld het ons, dan kunnen mensen bij wie je op VHC-terrein in de buurt bent geweest extra alert zijn en hierop anticiperen. 
- houdt je team zich niet aan de regels op VHC-terrein? Dan helaas voorlopig geen training meer voor jouw team. We willen geen risico's lopen. 

Thuis trainen
Je kunt tot 25 januari ook met bal en stick thuis oefeningen doen. Deze worden vanaf dit weekend met jullie gedeeld. Houd hiervoor facebook en instagram in de gaten. 

Houd contact
Je mist natuurlijk niet alleen het hockeyen zelf maar ook het contact met je teamgenoten, probeer met elkaar in contact te blijven door;
- online teamevenementen via zoom/ teams/ skype. Dit kan op je eigen trainingstijden, maar ook in het weekend natuurlijk. Misschien kunnen je ouders/ trainer/ coach helpen dit op te zetten. 
- een snapchat-/ whatsappgroep waarin je foto's, filmpjes enz deelt.
- het bedenken van hockeytrucs waarmee je vervolgens je teamgenoten uitdaagt deze na te doen. En stuur deze ook vooral in via VHC facebook en VHC instagram om te delen. 

Stay tuned
Tot slot: we hebben nog een andere activiteit in gedachten die jullie thuis kunnen doen, daarover later meer...


De hockeykern

#staysafe #stayhealthy