header foto header foto header foto header foto header foto

Nieuws

Een succesvolle zondag, met dank aan onze pupillen van de week: Lisa, Saar, Huub en Ties!

Nieuws afbeelding 9-3-2020

Gisteren speelden alle 4 onze senioren teams thuis. De veterinnen trapten af tegen de koploper. Het ging redelijk gelijk op en tot grote frustratie van de koploper bleef het lang 0-0. In het laatste kwart scoorden onze veterinnen de 1-0 en beslisten daarmee de wedstrijd. Goed gedaan dames!

Om 12:45 startte Jong Dames tegen Meppel. Een spannende wedstrijd die eindigde in een 4-3 overwinning voor onze toppers van VHC.

De wedstrijd van Dames 1 begon 20 minuten later, doordat de tegenstander in de file had gestaan. Het was het wachten waard, de dames wonnen met 6-0 van Hardenberg. Lisa en Saar waren onze enthousiaste pupillen van de week. Leuk dat jullie er waren meiden en hopelijk tot een volgende keer!

Heren 1 kreeg Dalfsen op bezoek. Tijdens deze pittige pot liepen de gemoederen soms hoog op, maar dat werd uitstekend gemanaged door de scheidsrechters. Het bleef helaas 0-0. Huub en Ties waren een goede support als pupillen van de week.Top dat jullie erbij waren mannen!