header foto header foto header foto header foto header foto 

Veilig sporten


Bij VHC vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt, kan sporten in een veilige omgeving en op een veilige manier. Veilig kent hierbij natuurlijk meerdere aspecten; fysiek veilig maar zeker ook mentaal. Op deze pagina houden we je op de hoogte over de onze ontwikkelingen op gebied van veilig sporten. 

Samen zorgen we voor een fijne sfeer op de club, samen verwelkomen we mensen voor wie hockey minder vanzelfsprekend is en samen beleven we plezier aan de sport en alles eromheen. 

VHC gaat de komende tijd aan de slag om veiligheid op onze club verder te verbeteren. Zo zullen alle relevante vrijwilligers binnenkort weer worden gevraagd om hun VOG te vernieuwen. Uiteraard zonder kosten voor de vrijwilliger. 

Heb jij ondanks onze goede intenties het gevoel dat je niet veilig kunt sporten? Voel je je niet welkom of word jij bijvoorbeeld op een manier benaderd door trainer/ coach/ spelers/ anderen op de club die voor jou niet goed voelt? Geef het ons dan aan. 

Dit kan per mail naar onze vertrouwenspersoon: Arnold Scholte. Het staat je uiteraard vrij om iemand anders te benaderen bij wie je een goed gevoel hebt. 

Hier een link naar het aannamebeleid voor onze vertrouwenspersoon en de gedragsregels voor alle begeleiders en leden. 

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat VHC Twello een veilige omgeving blijft voor jong en oud(er)!

VHC Twello: een leven lang hockey!